Bøger om Bangladesh

Jeg laver jo rejser til Bangladesh, og for at hjælpe de rejsende – og alle andre Bangladesh interesserede – har jeg skrevet to bøger om Bangladesh og udgivet dem på eget forlag (trykt hos Underskoven). De fås både på biblioteket og boghandleren.

De 6 årstider

“De 6 årstider” (Forlaget Underskoven, 2003)
Dette er min `grundbog` om Bangladesh – dets land og folk, historie og kultur. Den er fortrinsvis skrevet til mennesker, der bor og arbejder der, som er med på mine Bangladesh rejser, er adopteret fra Bangladesh eller af andre grunde er særligt interesserede. Bogen kan læses fra først til sidst, men den kan også udmærket bruges som opslagsbog. Billederne har jeg selv taget. Bogen som på 176 sider koster 199 kr.

Rejsen til Det Gyldne Bengalen

“Rejsen til Det Gyldne Bengalen” (Forlaget Underskoven, 2003)
Dette er min rejse håndbog til brug for deltagerne på mine Bangladesh rejser og naturligvis for alle andre, der skal til Bangladesh. Bogen er gennemillustreret med de flotteste billeder jeg har taget. Den er på 92 sider og koster149 kr.

Bestilling

Bøgerne kan bestilles ved at sende mig en e-mail her. Jeg sender dem dog først, når jeg har modtaget betalingen på bogens pris – plus den nødvendige porto og et ekspeditionsgebyr på 10 kr. pr. forsendelse. Betaling sker enten kontant eller overføres direkte til min konto i Nordea Bank – reg. nr. 2380, konto 3482 962 903 (HUSK at mærke betalingen “Bogkøb” og skriv endelig TYDELIG afsender!)

Andre udgivelser af interesse:

“CHAYNA – pigen ingen ville have”
Denne bog udkom i 1987 på forlaget Scandinavia og handler om Chayna, en pige vi lærte at kende i Bangladesh. Jeg skrev historien og tog størstedelen af billederne, og Henri Nissen redigerede, supplerede med egne billeder og sørgede for at den blev udgivet. Bogen udkom i serien “Børn i hele verden” og er oversat til vistnok 11 andre sprog over hele verden. Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men kan lånes på mange biblioteker.

Langt fra Danmark

“Langt fra Danmark”
Denne bog af Gerd Østergaard udkom i 1998 på Mellemfolkeligt Samvirkes forlag. Den er skrevet for mennesker, der skal rejse til udlandet for længere tid, og handler om at være barn af udsendte. Den fortæller om Katrine, som bor i Tanzania, og om Simon og hans liv som barn af en dansk familie i Bangladesh – os! Den giver et godt indblik i vores børns liv – dels på kostskolen i Nepal og dels hjemme hos os i Bangladesh.

Travel, Consulting, Contact